Munkám - Benett etetőhajó és Modellhajó

Munkám

Cégemről » Munkám

Munkámat a minőség és precizitás jellemzi.
Minden termékemet nagy türelemmel és odafigyeléssel készítem el hogy mindig hibátlan és tartós termékek őrizzék a kezem munkáját.

Áraimat a vásárlóimmal közösen alakítottuk ki.
Azt hiszem egyedülálló hogy vásárlóim a megkapott termék árát keveslik mert rosszabbra számítottak, a vásárlóim ajánlanak magasabb de elfogadható árakat a termékeimre, így tényleg a vásárlóim határozzák meg minden termékem árát.

10 év tapasztalatai alapján horgászok formázták, fejlesztették az etetőhajóimat.

Széles kínálatommal, a több készültségi fokkal mindenkire gondoltam, hogy minden horgász és modellező megtalálja a neki ideális árú és formájú modell és etetőhajót, ami funkcióban, tartósságban többet nyújt a hasonló kategóriájú társainál.INGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!