Mire nyújt megoldást - Benett etetőhajó és Modellhajó

Mire nyújt megoldást

Az etetőhajókkal olyan távolságokba lehet pontosan eljuttatni az ideális mennyiségű kb 3kg etetőanyagot és két szereléket, ahová partról nem lehet bedobni. Az éjszakai horgászatokon nagyon hasznos a hajókon lévő jelzőfény, mert vannak olyan halfajok, amire csak éjszaka érdemes vadászni. Funkcióit mindig 4 csatornás táviránytó vezérli kb 500-650 méter hatótávval.
A hajón minden funkció külön, egymástól függetlenül vezérelhető, így

  • egy menettel két helyre tud összesen 3kg etetőanyagot el juttatni,
  • ezektől független helyekre tud két külön oldható szereléket bevinni.

Így kettő, négyszeresére nő a menetidő, mert nem egyenként kell célba juttatni a szükséges szerelékeket és etetőanyagot, mint két csatornás távirányítóval vezérelt társainál.

  • A hajóban motor fordulatszabályzó is van, amivel mindig precízen beállítható a kívánt sebesség. Ez növeli a menetidőt is, mert nem teljes gázon kell működnie a motorna,k mint a kapcsolóval működtetett társainál.
  • A hajókon éjszakai jelzőfény is van, ami sötétedéskor nagyon hasznos, mert segíti a tájékozódást.
  • A hajók színe és szerkezeti összeállítása szabadon választott, hogy mindenki pont olyan hajót kapjon, amelyre mindig is vágyott.


INGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!