Kosár - Benett etetőhajó és Modellhajó

Kosár

Ez az ön kosara.

   Ha szeretné megváltoztatni valamelyik termék darabszámát, a mennyiség beírása után kérem kattintson a "Mentés" goombra.
A "Kosár mentése" gombbal elmentheti kosarának tartalmát, melyet a rendszer 72 órára meg őriz.
A "Vásárlás" gombbal tovább léphet és megadhatja a rendelés adatait.

Fehívom szíves figyelmét!
   
Vásárláskor a postaköltségek azért vannak nullára állítva a lenyíló fülön, mert a webshopon látható árak már tartalmazzák a postaköltséget és a ténylegesen fizetendő árak vannak feltüntetve!!  
Teljesen mindegy melyik szállítási lehetőséget választja mert mindig felvesszük Önnel a kapcsolatot és az önnek kedvezőbb módon küldjük a csomagot. 
   A csomagok többsége utánvételes MPL csomagként érkezik, melyet az érkezéskor a postán, vagy a postásnak kell fizetni a csomag átvételekor. 
  Második lehetőség a nem utánvételes csomag, mely átutalással fizethető az ön On-line Netbankján, vagy Paypal számláján keresztül. 

Küföldi EU tagállamokba küldött csomagok esetén a postaköltségek 6000HUF, ilyenkor a termék ára +4600HUF különbözettel emelkedik.

A kosár üresINGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!