Garanciám - Benett etetőhajó és Modellhajó

Garanciám

Cégemről » Garanciám

Természetesen az egyedi életfilozófiámhoz igazodik az egyedi garanciám is, melyet a munkámra és termékeimre vállalok.

Nálam az ügyfeleim elégedettsége nagyon fontos,  nincs kötelező x hónap garancia idő.

Minden esetleges felmerülő problémára azonnal, a legrövidebb idő alatt megoldást találok, elkerülve ezzel a várakozással töltött heteket –hónapokat, ami inkább jellemző a hazai garancia vállalásra.

Éppen ezért minden termékemben itthon vásárolt alkatrészeket használok, olyan boltoktól beszerezve, akik hasonlóan gyors megoldással szolgálnak minden felmerülő garanciális problémára.

Minden alkatrészt kipróbálva kapok, amit én is kipróbálok, így ha gond adódna valamilyen alkatrésszel, ez még nálam kiderül, és biztos hogy a vásárló mindig hibátlan alkatrészekkel ellátott terméket kap.INGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!