Filozófiám - Benett etetőhajó és Modellhajó

Filozófiám

Cégemről » Filozófiám

Tudásom és lehetőségeim szerint mindig mindenkinek a legjobbat nyújtom.

Célom, hogy olyan szolgáltatást nyújtsak, mely tartós örömöt és sikerélményt szerez minden ügyfelemnek. Megadok ehhez minden eszközt és segítséget anélkül is, hogy bárki kérné tőlem.

Nem szeretem magamat jellemezni így inkább a korábbi ügyfeleim véleményét írom ide. Szerintük nagyon kedves, barátságos, segítőkész, felhasználó barát vagyok és túlságosan is becsülletes. Kedves, professzionális ügyfélszolgálattal állok rendelkezésére minden érdeklődőnek és vásárlónak, ezért működik a fórumom, facebook oldalam is, ahol a legkülönfélébb kérdésekre találunk válaszokat, akár e-mail -ben vagy telefonos beszélgetések során.

Hajóim a Benett nevet viselik, hogy minden tulajdonos meg tudja nevezni azt, ami hosszú éveken át gondtalanul szolgálja és hozzá segíti a minőségi halfogáshoz, és ezt meg tudja osztani másokkal is.INGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!