Etetőhajók

Egy Etetőhajó!

Ennyi kell hogy Ön is sikeres horgász lehessen!

Minden horgász tudja hogy a sikeres halfogáshoz nem elég a

jó felszerelés vagy csali ha nem tud bedobni vagy etetni oda ahová kell.

Ezt a problémát egy etetőhajóval lehet megoldani, amivel egy menettel két helyre lehet bevinni etetőanyagot ami lehet bojli, kukorica, pellet vagy akár élő csali és két szereléket is be lehet vele húzni amit az etetőanyag ürítéstől függetlenül külön lehet kioldani.

Etetőhajó nélkül Ön csak egy szerencsejátékos ezt ugye tudja!?
Horgászás helyett akár lottózhatna is!


De ugye NAGY HALAKAT szeretne fogni:

Nem bízza ezt a szerencsére hanem megtesz mindent amivel növelheti az esélyeket.
Egy etetőhajó ára a horgászfelszerelései értéke mellett eltörpül. Biztos rájöt már hogy a biztosabb halfogáshoz elég egy jó bot, csali, etetőanyag és egy ETETŐHAJÓ de ne felejtsen el egy fényképezőgépet sem magával vinni ha Ön is szeretne egy szép albumba illő fotót.

Készen áll a NAGY FOGÁSRA!

  Gondolt már arra hogy ha egy Benett etetőhajót választ, hány unalmas, feszült várakozással, idegeskedéssel és irigykedéssel töltött időtől szabadítja meg magát?
  Arról nem is beszélve hogy ha már van etetőhajója felszerelése zöme feleslegessé válik mert ha megfogja élete első nagy halát a kishalak már nem fogják érdekelni, így feleslegessé válik pár kishalakhoz használt felszerelése.

Ön is tehetséges és Sikeres horgász lessz!

A legtöbb horgász az élvezet mellett a hatékonyságra törekszik, amelynek nélkülözhetetlen kelléke egy Benett etetőhajó ami nem egy bolti sablon termék. Csakis Önnek az Ön igényei lapján készül.Több éves tapasztalat alatt kifejlesztett etetőhajóim, a horgászok visszajelzései alapján tökéletesített hajótestek. Mindig a horgászok visszajelzései alapján nyerték el a mai formájukat úgy, hogy a lehető leghatékonyabb társai lehessenek a horgászoknak.

Egy horgász igazi élményét egy etetőhajó teheti teljessé, mert olyan sikerei lehetnek, ami a csak parton álló kollégáinak nem adatik meg!

Csak ki kell választania az önnek legmegfelelőbb etetőhajót!

A választás szabadsága az ÖNÉ!

Ön választhatja ki, vagy állíthatja össze SAJÁT etetőhaját, amely egyéni igényeit legjobban kielégíti és
CSAK AZ ÖNÉ.

Mert ÖN megteheti azt, amit mások nem, hogy saját, egyedi etetőhaja legyen.
Már Ön is azon kevesek közé tartozik, akik megtehetik, hogy csak nekik készült termékkel büszkéldekjenek.
Az etetőhajó megváltoztatja az életét. Megkönnyíti a horgászatot, Ön az elsők között lesz akikre eddig felnézett, most már Ön mutatja másoknak a nagy halakról készült fotóit.

Az hogy a Benett etetőhajók egyediek, hasznosak, egyszerűek, tartósak és szépek csak néhány tulajdonság amelyek az évek fejlesztéseinek, tesztjeinek eredménye.

A lényeg az amit adnak:

Az elégedett vásárlóim visszajelzései alapján tudom, hogy megváltoztatják és tartósan könnyebbé, sikeressé teszik a horgászatokat.
Örömöt szereznek és biztosítják az elismerést, a boldogabb jövőt, a sikeres horgászatot.

Mit nyújt még Önnek egy etetőhajó?

 • Partról kényelmesen távirányított etetőhajó használatával nem lesz több sikertelen próbálkozás, hogy a szereléket és etetőanyagot oda juttassa, ahová szeretné
 • Pontosan oda lehet juttatni két egymástól függetlenül oldható szereléket és két rekeszben 3-4kg etetőanyagot, ahová kell,.
 • Biztos lehet benne, hogy megbízható alkatrészei miatt folyamatosan használható.
 • 5-600 méter hatótávból akár éjszaka is tökéletesen használható, mivel a hajó akár ki is világítható.
 • Biztonsági damillal is bevethető, így bátortalanabb horgászok is biztosak lehetnek csónakuk biztonságában.
 • Egy teljesen új hajó gondtalanul használható éveken át, ellenben a bizonytalan forrásból származó társaikkal szemben.

Egy etetőhajó használatával megszűnnek határok, nincs többé sikertelen bedobás, nincs olyan hely, ahová csak szeretnél etetni vagy bedobni, ezt az etetőhajó elvégzi.

Hogyan válasszon?

Ez nagyon egyszerű!

Több kedvező megoldást tudok ajánlani ha Ön is sikeres horgász szeretne lenni:

 

Menetkész etetőhajók

 • Ha olyan etetőhajót szeretne amibe csak akkukat kell tennie és töltőt a hajó és távirányító akkukhoz válassza ezt a lehetőséget.

  Az árak a POSTAKÖLTSÉGGET is tartalmazzák. 

Szerkezetkész etetőhajók

 • Ha olcsóbb megoldást keres, válasszon a szerkezetkész etetőhajók közül!
 • Ezek a hajók össze vannak rakva, a munka nagyrésze az enyém, önnek csak pár csavart -ami tartozék, és vezetéket kell a helyére tenni ami fél óra alatt elvégezhető!
 • Ezekbe a hajókba már csak akkuk, töltő, 4 csatornás távirányító. 3db normál szervó, egy 5-600-as kefés motor és ehhez egy elektronikus szabályzó kell.

  Az árak a POSTAKÖLTSÉGGET is tartalmazzák. 

  Etetőhajótestek

 • Ha Ön szeretné összerakni a saját hajóját és ezzel pénzt szeretne megtakarítani, vagy alkatrészei vannak már és csak egy jó etetőhajótestre van szüksége válassza ezt a megoldást.

  Az árak a POSTAKÖLTSÉGGET is tartalmazzák.