Benett 700 menetkész etetőhajó -éjszakai horgászatra is - Benett etetőhajó és Modellhajó

Benett 700 menetkész etetőhajó akkuk és töltő nélkül, kefés motorral

Etetőhajók » Menetkész etetőhajók

Benett 700 menetkész etetőhajó
Benett 700 menetkész etetőhajó
Ár:96000.00HUF
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó
 • Benett 700 menetkész etetőhajó
  Benett 700 menetkész etetőhajó

Az etetőhajó tulajdonságai

Az etetőhajót azoknak a horgászoknak ajánlom, akik szeretnének kitűnni a többi horgász közül, EGYEDI felszereltségű hajójukkal, és így több és nagyobb halat szeretnének fogni, mint azok a horgász társaik, akiknek NINCS ilyen etetőhajójuk.

Hatótávja 500-650 méter. A hajón lévő jelzőfény fontos kelléke az éjszakai horgászatoknak. Menetidő akku- és terhelés függő, körülbelül 60perc.
A hajó anyagának talán legfontosabb jellemzője, hogy időtálló, így hosszú éveken át megőrzi formáját, minőségét. Szerkezete úgy lett kialakítva, hogy könnyen módosítható legyen, ezért könnyen beszerezhető, cserélhető elemekből lett összeállítva.

Az etetőhajó méretei

 • Hossza: 70cm
 • Magassága: 21cm
 • Szélessége: 32cm
 • Vízvonal (merülés): 3,5-11cm 5.5kg -val terhelve!
 • Üres súlya (test): kb 1800gramm
 • Billenő mérete hátul: 36x12x6cm
 • Középső kamra mérete: 14x18,5x17cm magas

A hajó 4 csatornás távirányítóval van vezérelve, nagyobb teljesítményű motor és akummulátor gondosodik a tartós és zavartalan használatról. A hajó éjszakai horgászatra is alkalmas, erről a magasfényű LED világtás gondoskodik. Előre és hátra menetes nagyteljesítményű vízmentes motor fordulatszabályzóval van szerelve, amely rendelkezik hő, zárlat és túláram védelemmel.

Színe lehet többféle is, akár elemenként más és más, mely RAL kódok alapján egyéni ízlés szerint választható.

Az etetőhajó részletes ismertetője
 

Mire nyújt megoldást a hajó?

Hajóimmal olyan távolságokba lehet pontosan eljuttatni az ideális mennyiségű kb. 3kg etetőanyagot és két szereléket, ahová partról nem lehet bedobni. Az éjszakai horgászatokon nagyon hasznos a hajókon lévő jelzőfény, mert vannak olyan halfajok, amelyekre csak éjszaka érdemes vadászni.

Funkcióit mindig 4 csatornás táviránytó vezérli kb. 500-650 méter hatótávval. A hajón minden funkció külön, egymástól függetlenül vezérelhető, így:

 • egy menettel két helyre tud összesen 3kg etetőanyagot eljuttatni
 • ezektől független helyekre tud két külön oldható szereléket bevinni. Így kettő, négyszeresére nő a menetidő, mert nem egyenként kell célba juttatni a szükséges szerelékeket és etetőanyagot, mint két csatornás távirányítóval vezérelt társainál
 • a hajóban motor fordulatszabályzó is van, amivel mindig precízen beállítható a kívánt sebesség, ez növeli a menetidőt is, mert nem teljes gázon kell működnie a motornak, mint a kapcsolóval működtetett társainál.A hajókon éjszakai jelzőfény is van, ami sötétedéskor nagyon hasznos, mert segíti a tájékozódást
 • a hajók színe és szerkezeti összeállítása szabadon választott, hogy mindenki pont olyan hajót kapjon, amire mindig is vágyott

A hajó előnyei

Hajóim egyik legfontosabb előnye a tartós műgyanta, üvegszövet anyagokból készült test, ami sok év elteltével is megőrzi az eredeti formáját, minőségét. Biztosítva ezzel hosszú éveken át a gondtalan használatot.

Emellett nagy előnyük hogy minden funkció külön vezérlehető, így egymástól függetlenül külön oldható a két szerelék és két etetőanyag-tartály.

Nem elhanyagolható előny az is, hogy a hajók a lehető legegyszerűbb szerkezetűek, amellett hogy áttekinthető, fő szempont, hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen. Minden alkatrésze cserélhető, igény szerint fejleszthető, így mindenki a saját elképzelése szerint formálhatja, alakíthatja a saját hajóját. Egy esetleges meghibásodásnál nem kell a hajót kidobni, mert minden alkatrésze olcsón beszerezhető, könnyen cserélhető.
 

A hajók általános garancia feltételei

Természetesen az egyedi kivitelhez egyedi garancia is társul, melyet a munkámra és termékeimre vállalok. Nálam az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb, így a használat során esetleg fellépő problémákra a legrövidebb időn belül megoldást találok. Bővebben itt olvashat a szervíz feltételekről.

Hajó fajtája

A hajó kialakítása katamarán, aminek fő jellemzője, hogy stabilabb, (gyorsabb), könnyebben irányítható. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a hajó akadályok közt is közlekedni tudjon.

Filozófiám

Filozófiám, hogy minden ügyfelemnek kiváló minőségű és tartós termékekkel, megoldásokkal szolgáljak, nem zárkózva el az újításoktól, módosítási javaslatok elől sem. Tudjon meg többet rólam!

 INGYENES TANÁCSADÁSsal szolgálok azoknak, akiknek kérdésük van bármilyen hajóval kapcsolatos kérdésben. Elérhetőségeim:e-mailvagy telefon (20 351 28 78).
Beszéljük át, hogy pontosan mire is van szüksége. Ha ismerem az elképzelést (pl.: milyen vízem használná a hajót), akkor tapasztalataim alapján segíteni tudok a hajó formájának, paramétereinek kialakításában. A pontos adatok birokában az Ön számára a legideálisabb hajót tudja használni!