Benett 600 menetkész etetőhajó akkuk és töltő nélkül, kefés motorral

Ár:96000.00HUF
Kosárba

Az etetőhajó tulajdonságai

Az etetőhajót azoknak a horgászoknak ajánlom, akik szeretnének kitűnni a többi horgász közül, EGYEDI felszereltségű hajójukkal, és így több és nagyobb halat szeretnének fogni, mint azok a horgásztársaik, akiknek NINCS ilyen etetőhajójuk.

Hatótávja 500-650 méter, a hajón lévő jelzőfény fontos kelléke az éjszakai horgászatoknak. Menetidő akku és terhelés függő, körülbelül 60perc.
A hajó anyagának talán legfontosabb jellemzője, hogy időtálló, így hosszú éveken át megőrzi formáját, minőségét. Szerkezete úgy lett kialakítva, hogy könnyen módosítható legyen, ezért könnyen beszerezhető, cserélhető elemekből lett összeállítva.

Az etetőhajó méretei

 • Hossza: 60cm
 • Magassága: 17,5cm
 • Szélessége: 31cm
 • Vízvonal (merülés): 5-9cm
 • Üres súlya (test): kb 1798gramm
 • Billenő mérete: 36x12.5x6cm -x2db

A hajó 4 csatornás távirányítóval van vezérelve, nagyobb teljesítményű motor és akkummulátor gondolsodik a tartós és zavartalan használatról. A hajó éjszakai horgászatra is alkalmas, erről a magasfényű LED világtás gondoskodik. Előre és hátra menetes nagyteljesítményű vízmentes motorfordulat szabályzóval van szerelve, ami rendelkezik hő, zárlat és túláram védelemmel.

A szín lehet többféle is, akár elemenként más és más, mely RAL kódok alapján egyéni ízlés szerint választható.

A hajók általános garancia feltételei

Természetesen az egyedi kivitelhez egyedi garancia is társul, melyet a munkámra és termékeimre vállalok. Nálam az ügyfeleim elégedettsége a legfontosabb, így a használat során esetleg fellépő problémákra a legrövidebb időn belül megoldást találok. Bővebben itt olvashat a szervíz feltételekről.

 

Az etetőhajó részletes ismertetője
 

Mire nyújt megoldást a hajó?

Hajóimmal olyan távolságokba lehet pontosan eljuttatni az ideális mennyiségű kb 3kg etetőanyagot és két szereléket, ahová partról nem lehet bedobni. Az éjszakai horgászatokon nagyon hasznos a hajókon lévő jelzőfény, mert vannak olyan halfajok, amelyekre csak éjszaka érdemes vadászni.

Funkcióit mindig 4 csatornás táviránytó vezérli kb 500-650 méter hatótávval. A hajón minden funkció külön, egymástól függetlenül vezérelhető, így:

 • egy menettel két helyre tud összesen 3kg etetőanyagot el juttatni,
 • és ezektől független helyekre tud két külön oldható szereléket bevinni, így kettő, négyszeresére nő a menetidő, mert nem egyenként kell célba juttatni a szükséges szerelékeket és etetőanyagot, mint két csatornás távirányítóval vezérelt társainál
 • a hajóban motor fordulatszabályzó is van, amivel mindig precízen beállítható a kívánt sebesség, ez növeli a menetidőt is, mert nem teljes gázon kell működnie a motornak, mint a kapcsolóval működtetett társainál.
 • a hajókon éjszakai jelzőfény is van, ami sötétedéskor nagyon hasznos, mert segíti a tájékozódást
 • a hajók színe és szerkezeti összeállítása szabadon választott, hogy mindenki pont olyan hajót kapjon, amilyenre mindig is vágyott

A hajó előnyei

Hajóim egyik legfontosabb előnye a tartós műgyanta, üvegszövet anyagokból készült test, ami sok év elteltével is megőrzi az eredeti formáját, minőségét biztosítva ezzel hosszú éveken át a gondtalan használatot.

Emellett nagy előnyük, hogy minden funkció külön vezérlehető, így egymástól függetlenül külön oldható a két szerelék és két etetőanyag tartály.

Nem elhanyagolható előny az is, hogy a hajók a lehető legegyszerűbb szerkezetűek, amellett hogy áttekinthető, fő szempont, hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen, miden alkatrésze cserélhető, igény szerint fejleszthető, így mindenki a saját elképzelése szerint formálhatja, alakíthatja a saját hajóját. Egy esetleges meghibásodásnál nem kell a hajót kilökni, mert minden alkatrésze olcsón beszerezhető, könnyen cserélhető.

Hajó fajtája

A hajó kialakítása katamarán, amelynek fő jellemzője, hogy stabilabb, (gyorsabb), könnyebben irányítható, hogy a hajó akadályok közt is közlekedni tudjon.

Filozófiám

Filozófiám, hogy minden ügyfelemnek kiváló minőségű és tartós termékekkel, megoldásokkal szolgáljak, nem zárkózva el az újításoktól, módosítási javaslatok elől sem. Tudjon meg többet rólam!